Glad påsk!

Detta är den delikata måltid jag och Jessie firar påsk med. Det är superenkelt att laga, jag har gjort risoni med parmesan och gräslök och kyckling med en sallad på röd mangold, körsbärstomater och rödlök.

Den supergoda risonin är SÅ enkel att göra. Du kokar den halva koktiden och sedan häller du av vattnet. Fyll sedan på med typ matlagningsgrädde (per 4dl risoni ska det vara 2 dl grädde, jag använde mig dock av mer). Låt det koka upp och gotta till sig. Sedan i med (klippt) gräslök och riven parmesan. MUMS!

Tänkte ge mig på det här med att blogga ännu en gång...

/Sara

Kommentarer
Postat av: Jessie

Du måste fortsätta blogga nu också, okej?!

2011-04-23 @ 18:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0